Bertah, Bärta, Märta, Berit

HAHHAHHAHAHHAHAHHAHAH

Heeeeej fran London

Hej hej halllaaaaaaaaa!!!
Sitter har pa hostlet och chillar.. Tara ligger o sover o de borde nog jag ocksa gora. Kom precis hem till hostlet fran en natt av festande... har inte sovit en sekund sa jag e javligt trott eftersom klockan e typ 11 pa dagen har.

Va har hant dessa tva dagar vi har varit har da??
Forsta dagen gick vi runt i Camden market hela dagen och shoppade och ja sager bara en sak... IT'S FUCKING HUUUUUUUUUUUUGE!!!!!!!!!!!!! Vi gick runt i typ 7 timmar och hann inte ens ga igenom hela marknaden. Kolosalt stort! Sen drog vi hem och slagga. Igar va vi pa Oxford Street och sen portobello road.. (stavningen e sakert helt fuckad men who cares) Och sen drog vi till gayklubb och sen vanlig klubb! Va as nice men nu tar min tid slut sa pusssssssss
sorry for rorigt inlagg

Weeewoweyyyeyeyyeye

Springer runt här hemma och städar som en galning samtidigt som jag håller på att tvätta i tvättstugan feeeeett mycket kläder: 8 jävla ikea kassar!!!! Pumpar hög musik samtidigt och taggar inför London weeeeehoooooo :D :D :D Ska bli så jävla kul, 8 dagar av festande med Tara!!! Drar hemifrån kl 4 i natt så funtar på att dygna för lär ändå inte kunna somna. SÅ JÄVLA HYPEEEEEE!!!!!

Ska försöka gå på Labyrints spelning ikväll kl 19 också om jag hinner bli klar tills dess... Vilka är på? :)


Posar lite sådär med samsugaren hahhahah



Valborg

Heyo!
Igår va det som sagt Valborg, ganska lyckad dag/kväll faktiskt. Drog till Uppsala med vänner och hängde där hela dagen. På kvällen drog vi hem mot Stockholm, förbi en fest och slutade med ett iskallt nattdopp från en båt i mälaren.

En bild från Uppsala




RSS 2.0