Snurvelsnurvel

Halihalå! Igår åkte jag hem till Tara och slagga här.. bakade världens godaste bullar och tjockade oss med chirre, dirre och hallonsoda! Haha känner att min blogg bara handlar om mat, eller snarare chips hehehhe...

Men men, jag kollade i alla fall igenom en del bilder på Taras dator nyss och hittade massa gamla foton som hon tagit år 2009. Nostalgi på hög nivå.


2009 -  myser hemma hos Tarisen



Gick i 8an här. Vårt fina klassrum som man dock hatade då.. och wuä va fint mitt hår va där!!



Fina Taris år 2009 tror jag men sötaste Ebba.



Café 60 med Tara, tror vi gick i 8an här.. och fan varför rörde jag n´ågonsin mitt hår? :'(



Fulaste bilden men va tvungen, typ den enda normala bilden på oss.



Kajsa, Mitzo, Tara & jag balen i 9an.



Jag och snyggaste Tara i Danmark år 2006



Sommaren 2006 på Kristinebergsbron. Tara ser typ 3 år äldre ut än mig haha!



2009


Alice innan tandställning



Sexy mamaaaa



Fett balla gangsters från orten brääääääääääää



Brääääääääääääääääääääääää



Tara stylade mig - katt!!!!!



Nu ska jag och Taris kolla på nån film och tycka synd om oss själva.. feett sjuka juppjupp.....

Channing Tatum

Kom precis hem från Frida där vi hade myspys med massa gottigott.. kommer bli fet och få åderförkalkning (om jag inte redan har det) om jag fortsätter så här haha! Har ätit chips 5 gånger under loppet av en vecka hahah, fatieeeee :D
Men det var mysigt i alla fall.. dock kom ju inte alla. Alltid någon/några som har annat för sig buhu.. aldrig kan hela gänget vara samlat. Nu va i alla fall Johanna, Bella, Kajsa, Amanda, Frida & jag där.. vi kollade på She's the man som man dock sett typ tio gånger men den blir inte sämre för det. Garvar igenom hela filmen! Och snubben Duke i filmen (Channing Tatum).. mummmmma!

Snyyyyyyyyyyygg



Drömkroppen


Trötter

Är helt slut nu efter vår promenix. Vi gick runt årstaviken istället för Djurgården, mysigt! Vi stannade och drack varm choklad halvvägs och tog sen tvärbanan tillbaka från gullmarsplan för att vi va så trötta.
Egentligen skulle ju vi tjejer spela laserdome nu ikväll men alla är helt pank så det blir myskväll hos Frida istället med chips och annat gött.

Här kommer en liten bildbomb från promenixen


Pussar vid Liljeholmskajen



Kjam-kjam



Obligatoriska hoppbilden of course!



<3




Varm choklad i fula kåsor (nostalgi på dom!!) nnnnnnn :]



fina kachi



Heheh..



Hoppbild igen haha geeks



Alltid gillat "tvåan"



Min älskling och vår fina hatt

Hurtbullar

Japp! Hurtiga är vad vi är idag, för jag Frida & Kajsa ska gå långpromenix runt Djurgården om en liten stund. Ska bara värma Oboy'en så att vi har varm choklad med oss höhö, satsare!






Puss gullungar!!!

Solsidan

Går över till Frida & kollar på solsidan :) Mys-söndag!!

Min finaste

c-c-c-c-raaaavings!!!!!!

Amen va fan kan någon komma hit me en fet godispåse o göra mig lite glad eller??????

Konsum stänger om 20 min och jag sitter fortfarande i handuk.. velar som fan. Är det värt att stressa som fan o kuta upp till liljeholmen? Eller ska jag ba mysa ner mig i sängen o gnaga på en morot? Godis? Morot? WÄÄÄHÄÄÄÄÄÄ damp..



M å s t e     h a     g o d i s  !  !  !  !


mina smaklökar sprängs av att endast kolla på denna bild



LOREAL BRONZE



Köpte denna när jag var i stan med Johanna igår. Har tidigare kört på Dove's egna BUS ibland när jag känt mig blek och inte pallat lägga pengar på solarium, och den har väl funkat okej men ville testa på någon ny och wow chicka wow woooow va bra den här va!
Man såg inte sådär gul ut som man brukar göra med BUS (om man blek innan), den luktade gott, gick snabbt in i huden och man blev inte fläckig! Hahahha värsta reklamen här hahaha!!!

Halihalå

Halihalåå! Tjejerna drog härifrån för någon timme sedan så jag passade på att ta ett lååångt bad nu när jag är för mig själv. Har varit med kompisar dygnet runt senaste dagarna (eftersom jag va sjuk tidigare) så har inte haft någon tid för mig själv o bara ta det lugnt.
Pratade nyss med Tara och kanske åker hem till henne om ett tag o myser med min lilla pruttunge om jag har orken till de.. är helt varm o seg nu haha. Får se om jag orkar, är helt slut. Men saknar ju henne...

Tara & jag på balen i 9:an

Chillnation





Sitter här hos mig med mina fina tjejer.. hade tänkt att plugga men det gick ju åt helvete hehe.

No cellphone

Min mobil är cp. Kan ej svara på varken sms eller samtal o kan ej ringa upp heller så går ej att nåååååååååås. Någon som har en mobil att låna/skänka bort till lilla mig?? ;) Pussss

Nostalgi


Myskväll

Chirre, dirre, cola, godis, morots- & gurkstavar med Bella & Kachi. MUMMA!!!! Faties 4 lifeeeeeee :D
Nu ska vi kolla på Johnny English Reborn.




<3


Innan jag dör..

...så måste jag skaffa mig en vit taturering. Så hemskt fint!



helst imorgon

HEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ !!!

Näe. Nej. No. Nein. NEJEEEEE!!!! Nu känner jag mig fett negativ.. men what to do: ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MIG LIV!!!! Orkar inte att nätterna består av att titta på filmer fram till 4 på morgonen för att sedan somna och sedan sova tills solen gått ner. Orkar sedan knappt släpa mig in i duschen så sitter i min pyjamas all night long för att kolla på lite fler filmer. WHATS UP MED MITT LIV? Va fan hände med orken, viljan att klara av skolan och allt det där?
Blä. Usch. Hemskt. HÄÄÄÄMSKT!
....och vad händer nu när jag faktiskt vill gå till skolan? JO hörni, jag blir sjuk. Fast det där kan ju vara omvänd psykologi.. att jag vill gå till skolan just för att jag vet att jag inte kan det just nu. Hä hä hä.
Fett flummig.. och irriterad. Har hostat så brutalt nu sedan jag vakna för några timmar sedan och kan verkligen inte somna om. Smärtan när jag hostar är obeskrivlig.. :'( Det gör ont i hela bröstet och jag låter som en sån där alkoholiserad tant på tunnelbanan som sitter för sig själv och hostar under rusningstid, bara för att alla  blir så äcklade att de flyttat så långt ifrån henne. (Lite väl långsökt) Inte nog med att det gör ont,  får även så sjukt svårt att andas så att det blir helt svart för ögonen när hostattacken kommer pga syrebrist.

Känner att jag tycker lite väl synd om mig själv haha... men orkar verkligen inte.



CFHGJVHKSDGLSKBNLKDJBS

Fett hungrig också.. PIZZAAAA OMG!!! CRAAAAAAAAAVINGS


fittkukbajshelvete

Har sovit sedan klockan 20:00... skönt men vaknade precis o nu kommer jag säkert inte kunna somna om och nu är jag ÄNNU sjukare och imorgon ska klassen bada isvak :( känns lagom smart nu när jag hostar sönder mina lungor, huvudet känns som att det sprängs i miljoner bitan och näsan rinner av snor hela tiden.. FAAAAN!!! Jag ville verkligen :( FUCK my LIFE. Enda gången jag vill till skolan på riktigt så är jag sjuk 4 real...


Synd att doktor kosmos inte är här och gör mig frisk

Är så trött att jag bara vill gå & dö. Johanna sov här i natt och vi kunde inte somna även om vi försökte från typ kl 2 så somna vi runt 4-5 -.- Vi mös här hemma och tjockade oss o kollade på film. Mysigt nnnnn :] Inte ofta man träffar den lilla stjärten :[ Dock har jag typ blivit sjukare för att vi sov med öppet fönster.. har fittont i halsen och hostar som en galning wuä. Men ska gå till skolan ändå tror jag, eller inte skolan men UF-mässan (har inga vanliga lektioner idag). Johanna taggade precis till skolan så ska väl göra i ordning mig och ringa Frajdaslajda och Funnybunny o se om dom också ska gå..
Nu ska jag ta ett lååååångt varmt bad, pussiluss

nnnnnnnnnnnn :]


:(

God morgon :) Jag vaknade nyss så gick inte till skolan idag.. Dock hade jag lite feber igår så kände att det va bäst att stanna hemma. Jag som hade bestämt mig för att börja gå till skolan varje dag men icke sa nicke :( Då blir man sjuk bara därför.. sämsta. Nu är jag fett förkyld och hostig också.. jaaaaaaaa kul.

Bilder som aldrig las upp


nnnnnnnnnn :]


Katt på väg hem från krogen


Prutt-fingret hahaha!!!

tjooooolän






Bajs

Ska bakishänga me Kajsa idag.. mår inge vidare. Usch. Kändes som jag skulle svimma när jag va på väg hem i morse.. mår verkligen piss.
Herrååå

NI SKULLE DROPPA EN KOMMENTAR...

...MEN ICKE???? HITILS SÅ HAR SJU STYCKEN GÅTT GÅTT IN PÅ MIN KÄRA BLOGG IDAG OCH DEN ENDA SOM VÅGAR VISA SIN RÄTTA IDENTITET ÄR LISA!!! (duktig chey lisa-fisa)
Keffa ni andra är.

Meeeen men.. nu har jag städat hos pappa hela långa dagen och kom precis hem till mamma mätt o glad o 400 spänn rikare som jag ska spendera på boose ikväll höhöhö.. Åt oxfile, klyftpotatis o maaaaassor med bearnaise sås hemma hos pappa!!! Så nu är jag tjock och belåten mihihihi! Ska göra mig i ordning nu för att dra ut på krogen med finaste tjejerna, Frajdaslajda och Fannybunny. TAGGAAAAAAA :D


Sommartider. Lycka.


Who?

Vilka läser min blogg?? Vet att jag har lösenordsskyddad blogg, så det är ju bara ni som jag sagt mitt lösen till som kan logga in o läsa men har ju fiskminne som ni vet så har glömt bort hehe :P Ser i statistiken att ni ibland är 9 stycken o då undrar man ju vilka små filurer de är? Så SNÄLLA droppa en kommentar om vem du är så blir ja överlyckling.
PUSS MINA GULLISAR!

HAHAH

HAHAHHAHHAHA PAPPA!!!
Så gullig, har tagit massa skeva egobilder med datorn!! HAHAHAHHA got 2 love this:


Chillnation

Amen tjooooooo!
Ligger i min wonderbare säng hos papi och kollar på det senaste avsnittet av Vampire Diaries, big love!!! Tidigare va jag hos Fanny och med kajsa och myste med chirre, dirre, cola och massar av choklad. Mumma! Måste ju passa på innan måndag för då är det nyttigt som gäller för lilla mig..

Imorgon är det krogen som gäller, go aaaall in. FETT PEPPAD TJEJ JAAAAA :D Dock är jag typ sjuk.. känt mig lite krasslig sen igårkväll, värsta tandvärken, ont i halsen o förkyld och jag kollade nyss tempen o då hade jag lite feber men va gör det? Imorgon ska jag ut och festa no mather what. Är till o med så taggad att jag ska städa hela pappas lägenhet o tvätta åt honom för att tjäna lite cash så jag har till imorn. Undra va som hänt me mig? Nu vill ja gå ut hela tiden, innan ville ja bara sitta inne hela helgerna.. torr tjej hahah.
Nu ska jag återgå till Vampire Diaries och min käääääre Damon:




God natt mina älsklingar <3

word.


Inlägget ingen vill se

Känner mig jätte låg och seg av någon anledning.. Känner mig irriterad på det mesta och vill bara sova hela dagarna.. och äta. Det är min sysselsättning... Vaknar mitt på dagen, går och äter frukost, går sen och lägger mig i sängen igen, somnar till en film, vaknar och äter lunch, sätter på en ny film och äter undertiden, somnar, äter, kollar film, äter, sover. Och idag fick jag för mig att ställa mig på vågen.. jippi. Gått upp 5 kg på 1,5 vecka? WTF. Det kan ju inte va hälsosamt.. :O Plus att min mage är kaos. Har ont nästan hela tiden och den svullnar upp så fort jag äter något. Så nu har jag o mamma bestämt oss för att köra ett tag helt utan snabba kolhydrater (godis, läsk, kakor, vitt bröd etc.) för att se om vi känner någon skillnad, för så som det är nu funkar ju inte! Måste ta tag i skolan och allt annat runt omkring, men för att lyckas med det måste jag få tillbaka orken.
Så från måndag och frammåt, nya tag!


vs.



PUSS

Taaaacos

Har aldrig velat ha något så mycket som tacos nu!! Erkänn att du blir suktad???

Men jag får helt enkelt vänta till imorgon..... Tacokväll med alla singleladies <3

Men nä jag får nöja mig med mina älskade salamimackor sålänge.. ganska gott det med.. muuuumma!

heyheyhalllåååå

Igår va jag på bio med Johanna och såg Ännu en gång i Phuket eller va den nu heter :P Den va as skön haha... satt o garva typ hela tiden.. Kunde inte somna när jag kom hem så kilade över till Frida mitt i natten runt 3 för hon var också vaken. Vi kollade igenom massa gamla foton från när vi va små :') Nostalgi på hög nivå!

(Johanna, Towa, jag & Frida)


Jag sov hos Frida så kom upp i tid för en gångs skull men vaknade med skit ont i magen o värsta illamåendet så gick hem och gjorde värsta goda & nyttiga frukosten för att de skulle bli bättre men icke. Istället blev min mage size XXXXXL och smärtan ggr 10. En halvtimme senare hade jag spytt upp frukosten hehe.. mysig tjej. Men nu mår jag prima och ska åka till pappa för att boka tvättid så att jag kan tjäna lite cash!




Horrible bosses

Så jävla bra!! Har legat och garvat för mig själv som en ja vet inte vad... Har ni inte sett filmen så seeeee den :D

To die for

mummaaaaaaa!!!! Så jäkla snygg!!! Ollan i sitt fina hår!!!

Sommar


I början av sommaren


Tjejmiddag hos Fanny


Glass me Kachi i sickla


Mandauuu i trekanten


On our way to tha beach


Mötte upp Yohani efter vår skolavslutning


Frida på väg till skolavslutningen


Miffon i parken


Obligatoriska sko-bilden


Kachi äter glass i sickla


Gotta work on your body gaaal


Sexy

Vill va, vill ha!

Mulatt & Affro... mmm så fint.

pluttis

Har tänkt på en sak... jag ser verkligen liten ut för min ålder. Är de för att jag har babyface, inga kurvor eller va faaaan är grejen? Trött på att se ut som en lite fjärt.. :(
T.ex. när jag var på väg hem från en fest med Kajsa en natt så pratade vi med en äldre man på busstationen. Efter ett tag frågade vi helt random hur gamla han trodde att vi var och han chansade på att Kajsa var sisådär runt 19.. (NICE med tanke på att Kajsis är 17) och hur gammal trodde han att jag var då.. jo 15. FEMTON?? Ser jag verkligen ut som en 97a? Herre... och sen när jag sa att det var fel och att han skulle fortsätta gissa så räknade han nedåt.. "då måste du vara 14" och jag sa åter nej. Då sa han typ "inte kan du vara 13 år om du umgås med en 19åring?" NEJ FÖR BÖVELN!!!!!!! Han kunde väl iaf varit lite snäll och låtsas tro att jag va äldre och räknat uppåt istället?? Men icke.
Och sen när jag va me johannapanna i vårby så kom de fram några snubbar o fråga hur gamla vi va.. sa att jag är 18 eftersom att jag är de o då börja dom as garva?? Va fan. Dom trodde johanna va 93 och jag 96. Tack.. det kändes fint. Kändes dock riktigt fint när jag tryckte upp mitt legg under nosen på honom, då fick han tji.

Sååååå nu undrar jag, är det titsen eftersom ni båda har bomber??? Eller ser jag helt enkelt ut som en lite bebis i fejset & kroppen.
ÄÄÄÄÄÄÄÄHHHH... får väl gå o skaffa mig såna här:


Drömmer mig iväg...

....till sommar
sista sommarlovet
vita stränder
brunbrända ben
det kristallblå havet som smakar salt
glass som smälter av solens värme
öl på uteserveringar
sista sommarlovet
sommarromanser
alla fina vänner samlade
grilla ute med underbara människor
kunna gå barbent på kvällarna utan att frysa
spontana utekvällar
fjortisfyllor
Ystad

roadtrip
sola i trekanten


<3

Fannyyyyyy

Om du ska ut med Lily något mer ikväll/natt får du gärna ringa så kan vi ta en liten nattpromenix..
FÖR JAG HAR SÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLLLAAAAAA FITTBAJSKUKHELVETES TRÅKIIIIIIGT.
Puss my love <3




Me, myself and super(fat)man

Chirre, dirre & cola... mumma!!!!!!




Eftersom de flesta ska ut ikväll, sitta med sin pojkvän eller bara inte va med mig (lonely girl without friends) så ska jag umgås med den bästa: Mr. Chirre :))))) Mysa och kolla på film ska vi göra hihi, och Mr. Chirre ska förmodligen flytta från glasskålen, så tänkte vara bärhjälp till hans nya bostad, nämligen min mage. Städhjälp ska han även få, blir lätt stökigt efteråt så ska tvätta rent glasskålen med min tunga. Dock är jag en elak människa så ska tvinga han att flytta vidare imorgon.. blir nog kloakerna.

Sämst

Fattar inte hur jag kan vara så dålig och inte komma upp i tid till skolan... :( har varit på typ 5 lektioner (om ens det) under hela den här veckan. Men skärpning nu!!!! Nu ska jag börja gå och lägga mig i tid på vardagar och plugga minst tre dagar i veckan.
Nu jävlar.


Hahah bästa!!!



GROOOOOOSEEEE


Weeeyo

Äntligen ska jag börja fixa det här med körkort så om 40 min ska jag befinna mig på Ringens bilskola för min första kurs.. Weeeehoo :D










kommer köra ihjäl lilla papsen sen när vi börjar övningsköra.. hehehhe


Mmmmmmm....

...som i Marabou! :D Ska tjocka mig lite och kolla på en film för jag pallade inte va kvar i skolan själv eftersom varken Frida eller Fanny va i skolan, så gick bara på första lektionen.

Hmm  kort om helgen då.. I Lördags hängde jag på Söder K med Amanda & Johanna, hade inte direkt kul men det var väl helt okej. Blev skit full på 4 öl och spydde på vägen hem, vad är det för fel på mig? Jag brukar ändå tåla ganska mycket men på senaste tiden så har jag blivit tankad på verkligen ingenting :S Fett ovärt.
I söndags sov jag typ hela dagen men mötte upp Kajsa sent på kvällen och drog och sola i Skanstull. Ska kanske sola idag också :) hihi. Och juste hahahha.. skulle ju egentligen dragit till skåne i helgen men så blev de ju inte men ska kanske åka dit nu den här helgen :)




Naken

Drar ut och tar en öl med Amanda och Johanna nuu.Jag satt inne hela kvällen hos gullerumpen Fanny med David och Oskar igår så känner att jag måste ut nununununuuuu. Dock är jag cp trött.. gick och la mig halv 8 på morgonen för att vi satt uppe och snacka hela natten och sov bara ett par timmar..




Det känns så naket och konstigt utan mitt kära löshår, men jag pallar verkligen inte idag.

RSS 2.0