Gamla Bilder

Ni som hängt vid Trekanten.. ni förstår mig. HAHAHAHHAHAH
"Du har två ägg, jag ska ha ett av dina ägg"




Hittade en ful gammal egobild.. men visst va mina läppar större där? :( Det enda som va bra med tandställningen ;P




Ystad 2009 - första och bästa året



Hahahahhah så små o söta ni var <3



Sommar


Ångestdagen

Söndag, är det då som man ska ha ångest? För en gångs skull så har jag inte det för jag har haft en fett bra helg utan att göra av med massa pengar! :D
Igår drog jag, Johanna och Amanda till Söder Källaren för att ta en öl för våra sista pengar och bara chilla. Hade inte planerat att gå ut och festa men av någon anledning kom det in öl efter öl till vårt bord hahah!! Så fort vi druckit upp den ena kom de in en ny så vi alla blev rätt dragna hehe. Det var tydligen snubben bredvid som var extremt generös hahha..  Så efter ett tag drog vi till K2 där han betalade inträde också. Va grym musik men lite väl sliskiga människor där :P Men de va nice ändå!! Sen tagga vi till donken i slussen och sen hem och slagga hos Johanna!
Är fortfarande kvar hos Johanna nu, ska på bio lite senare med henne och Lisa. Tips på bra film? :]

Puuuuuuuss


Lördag

Shoo! Sitter här hemma hos Johanna och chillepillar.. har bakat kladdkaka så ska tjocka oss lite o vila hehe.. sen dra ut med Amandypandy också tror jag. Får se vart kvällen tar oss :) PÖSS

Min fina Johannapanna

Shoo

Va  ute igår med Tara, Katy, Oscar, Julia & Emma på Ento. Vi började hemma hos Tara med att käka hemmagjorda hamburgare och dricka massa gott vin & öl. Sen drog vi oss in mot stan till Ento. Va champagne-bjudning där så det var nice. Träffade lite människor som jag inte träffat på flera år också :D När klockan va runt 2 drog vi mot Burger King där någon random köpte mat till mig haha. Standard med fyllekäk haha! Sen drog vi hem till Tara och kollade på film och drack mer öl..
Så det blev en lyckad kväll kan man kort sagt säga :) Nu sitter jag på Taras veranda och dricker kaffe och tar min älskade morgoncigg hähä.. ska nog börja röra mig hemmåt snart för Tara sover och jag är skit pigg och rastlös så ;P


En bild från igår, hähä. Fick någon konstig idé om att
 det är skönare att åka pendeltåg om man ligger på bagagehyllan..


Fruktsallad

Asså jag tror inte ni förstår hur gott det här är!! Mina smaklökar typ exploderar av min feeeeta skål med mango, apelsin, hallon, äpple, melon, vindruvor & turkisk yoghurt med massa flytande honung på! MUMMAAA!!!
Ska smaska i mig det här medans jag kollar på ett avsnitt av Vampire Diaries, för att sedan försöka somna i tid för en gångs skull!
Pussiluss


Picture

Vi rockade Monki HAHAHAHA


Torsdag 22 Mars

Shooo!! Är extremt trött och inte varit hemma så har inte haft tid att blogga någonting, men nu är jag hemma så ska göra ett litet inlägg! Har varit i stan hela dagen i dag med Katy, Julia, Tara och Emma och kollat efter lite kläder men hitta som vanligt ingenting när man väl är där för att shoppa! :( Hittade i och försig en baseboll jacka typ, riktigt snygg men är lite osäker för det är en stor storlek men det kan ju vara snyggt med lite oversize.
Igår var jag hemma hos Tara och bara chillade. Bakade världens godaste kladdkaka som vi smaskade i oss hähä. Nu ska jag kolla i mitt tomma kylskåp och se om man kan göra någon slags mat av det som finns där, dör av hunger just nu så herrååååå!


Åååh vill va så där brun igen!

Musik

Eftersom jag blivit värsta musikfantasten så vill ja ha mer bra musik att lyssna på! Gillar ju i princip all slags musik, med vissa undantag såklart hehe. Men snälla hjälp mig, säg artister/låtar/album som du tycker är bra!!!
Gillar ju det mesta: Reggae, Hip Hop, Rap, R&B, Punk, Rock, Hårdrock Pop, Indie, House, Elektroniskt, Folk & Dance hall.. osv. osv!! Så bomba med musik nuuu!!!! ALLA!

Kommentera en länk till en låt eller skriv bara en artist/album så blir jag överlycklig :)

Lite av den musik som jag lyssnar på just nu:

Top Model

Är hos mig med Frida har pluggat lite, nu ska vi gå över till henne och kolla topmodel. Hoppas på Djamila!!!!!

HAHAHA DÖÖÖR

Han är så speciell att han måste animera sin lamborghini! HAHAHHAHA BÄSTA!!!!
yepp, youre so special!!!




Alibaba In Da House!

Alibaba har precis duschat och satt på sig sina fina solbrillor



Film med Downien

Kom precis hem från att ha varit o käkat Sushi med brollan & dady. Nu ska jag (eller Kronprinsessan Victoria haaha) och Downien Kajsa kolla på Köpmannen i Venedig : ]



Det här miffot knackade precis på dörren och frågade om det fick vara med... wuäää creepy



Macklemore

Hahahahaha älska!!

Nyttigt är gott

Det fanns en pizza i frysen men jag valde att göra en god sallad till tonfisk och keso istället. Nyttig för en gångs skull!

Näääkish


Vill bara gråta

Det snöar ju för fan! Usch va hemskt.. och jag som trodde att våren var här :( Vaknade precis och tittade ut genom fönstret och man tappa ju livslusten direkt. Har egentligen lust att bara ligga kvar i sängen resten av dagen men ska försöka slita mig upp och göra lite kaffe och sätta mig på balkongen med en cigg så att jag piggnar till.

Bakis/matförgiftad

Drog till hem till Johanna i natt med henne och Amanda efter krogen o sov, mys! Dock vaknade jag kl 9 på morgonen av att jag mådde sjukt illa och låg och kallsvettades.. kämpade för att inte kräkas, men mitt på dagen någon gång kunde jag inte hålla det inne längre så spydde ut allting.. HAHA Mysig information va? ;) Men sen mådde jag bättre :)
Är dock fortfarande riktigt seg så ska bara ta det lugnt.. ska nog till Kajsa och kolla på film.
Puss

Ser extremt rutten ut just nu .. så bilden är inte från idag hehe

Göta Källare

Har varit och shoppat med pappa, hittade inte vad jag letade efter men kom hem med lite andra grejer istället. Nu ska jag tagga till och göra i ordning mig för att dra till Bella och fira henne för att lite senare dra till Göta Källare med allihop!!! KOMMER BLI NAIZ!!!!

Gammal låt men fortfarande lika bra!!!

Tidig Lördagsmorgon

God Morgon! Vaknade för en liten stund sedan, är jätte trött men ska ju till stan snart med pappa och Jacob. Sen blir det till att fira Bella ikväll! :)

Hoppas verkligen inte att det är för mycket folk i stan som här :/

TJOOOOOO

Chillin' in Yohanipanis school med Kachibachi ska dra till skäris nu.
PUUUUUUSS

Frrrrida

Usch kom på att jag drömde hemskaste drömmen om Frida.. :'(

Usch drömde att hon hade fått AIDS och att hon bara hade några få dagar kvar att leva..
usch har nog aldrig gråtit så mycket i en dröm!!!
Du får sluta upp med ditt snack om hiv o aids... blir helt hjärntvättad haha :(

Du är bäst finis, älskar dig extremt mycket bästavän


Freitag

Äntligen fredag & heeeeeelg!! :D
Ikväll ska jag ut på någon reggaebåt och fezta med Amanda, de blir nice! Dock ska jag upp fett tidigt imorn för att shoppa med brollan & dady innan stan blir som ett jävla zoo med för mycket stressade 08:or, så kan inte va ute allt för sent ikväll.. Ska ut och fira Bellas 19 års dag imorgon också. Kommer bli en bra helg känner jag :]
Nu ska jag göra i ordning mig och tagga till Luma och kolla på sneakers och kanske gå och pussa på Kajsa som går i skolan där.. Johanna ska nog få en del pussar också eftersom hon går i Fryshuset.

Och bara helt random, fy fan va jag älskar mina fina vänner. Längtar till sommaren när vi alla är me varandra..


En del av mina korvar är inte me på bilderna men ni vet att jag älskar er lika mycket för de : ]

Man är inte mer än människa

Alla kan göra fel, alla kan såra. Men man kan också förlåta, men bara om sanningen kommer fram.


Mot stan

Nu har jag tvättat, städat, duschat och gjort mig i ordning. Skulle igentligen åkt förbi pappa också men hann inte det :/ Nu ska jag åka mot Johannas skola för att möta upp henne. Ikväll är det mat i matsalen i kära lilla kollektivhuset så ska träffa några av tjejerna och ha ett lite seriösare samtal.
Nu måste jag rulla, ciao!

Ni måste tröttna på dessa jävla egobilder i photobooth
hahaha -.-


nehe..

.. de blev ingen sömn. Så ska kolla på gårdagens Top Model avsnitt nu istället och äta frukost.. lär vara lagom pigg till krogen ikväll. Sen ska jag ta ett bad och göra i ordning mig för att dra till Johannas skola och möta upp henne lite senare. Amanda kanske också hänkar till stan sen, ska kolla efter nya skor och lite annat som jag ska köpa i helgen med pappsen. Ska även till tandläkaren och fixa till min framtand som jag slagit ut ett antal gånger (när tandläkaren fixat det tidigare så har färgen på plast-tanden inte riktigt samma färg som resten av tänderna)


Några gamla bilder på mig och Johanna : ] laaaaaloo




God natt

Nu är jag klar med musiken, har fyllt nästan hela Ipoden nu haha (80GB)! Kommer ju aldrig hinna lyssna på allt ;P
Nu ska jag i alla fall försöka sova ett par timmar för ska ju ut på krogen idag onsdag med mina fina tjejer.. kommer va ganska trött. Så johanna om du läser detta, ring och väck mig kl 12:00!!!


Två bilder från när jag va ute och gick en promenix hahahhahah as gay o helt röda öron..


:) (:

Hej (: Sitter här i mörkret och laddar ner massooor av musik.. tror jag är uppe i 30 olika album snart. Blir helt euforisk av att veta att jag kan lyssna på allt detta i mina lurar imorgon..

Musik är kärlek för själen



moröttish, gurkish, dippish and some chocolattttttttttttish

Amen tjooooooo! Fuck er alla, johanna is tha man kommer och langar moröttish, gurkish, dippish o choklad. MUMMMMMMMMAAAAAAAAA!!!!!!!!
Nu ska vi gråta till titanic, CIAO!
laaaaaloooooooooo : ]

Leaving the past




Escape the emptiness
cuz that shit is slow and it kills
the flow and the skill
I made y'all believe that it last
You can make the future
but it starts with leaving the past

F U


Hemsk.

Känner mig extremt nere idag.. ingen lust att göra någonting. Vill bara gå och lägga mig, så kanske gör så.
Herrååååå

:))))

Är fett taggad på att göra något men såklart så är alla helt veliga :P Men taggar till här hemma för mig själv med bra musik.. får se om de blir hemmafest/bio/filmmys ikväll.
Haha bildbomb, egogöööörl hahahha


Haha yeah


Blivit kär i oranget nagellack hähä..


Puss på er finisar!

God Morgon

Har precis vaknat, ska ut på balkongen och dricka kaffe o ta min älskade morgoncigg höhö.. Ikväll kl 18 ska jag på Kajsas musikal, ska bli roligt :D Och alla ni tjejer som är sugna att se musikalen och vår alldeles egna Kajsabajsa så är det i Kulturama kl 18:00 - GRATIS! :)

Nyvaken med fina Pyjamasbyxor hahah

mac mackan miller iller


Nästan Fredag

Heyyy. Imorgon är det Fredag, känns väääääligt skönt. Dock vill ja hitta på något kul, pallar inte ba sitta inne hela helgen. SÅ TJEJER WHAT'S UUUP?????? :D
Idag har jag gjort mycket känns de som.. Följt med Tara till vårdcentralen på morgonen för att sedan åka till skolan, boka möte med SYV, gjort synundersökning till körkortet & varit i skärholmen med Tara. Kom precis hem och är helt slut, dock inte så konstigt med tanke på att jag sovit sammanlagt 6 timmar under loppet av två dygn.
Gottaaaaa sleeep, byebye

Skruttet

Halihalå! Idag blev de ingen skola, tvättade och städade hela dagen fram till halv tre. Sen kom nikol till mig så drog vi till Skärholmen me Johanna också och shoppade lite, nicenessssss! Drog o mötte Tara sen vid sex-tiden och köpte chips cola och över ett kilo godis (HAHA!!!) och drog hem till Tara.. har chillat här sen dess.. & guess what? Vi har ätit upp allt som vi köpte!! Haha tjock o glá till döden :))))))))))))
Pöss


Beauty

Jag har hittat min drömkille till utséendet.. FUCK va snygg! Här har vi min snubbe asså.. omg.
00:13 i videon.. han. Damn. Alltså den fjärde snubben om man räknar från början när de kommer närbilder på deras ansikten. KOLLA 00:13 fuckmevasnygg



fitttvättstugsrövhålsnyckel

Just nu vill jag döda mig själv. Åkt till pappa två dagar i rad för att städa.. igår så orkade jag inte. Idag orkade jag inte heller. BIG FAIL. Sen hade ja bokat tvättstugan till imorn bitti för att istället tvätta åt pappa för att få pengar. Vad kommer jag då på nu? JO ATT JAG TAGIT ME FITT TVÄTTSTUGS-NYCKELN TILL MAMMA????? Aaaaaaaah dö. Måste alltså gå upp 05:45 imorn för att åka till mamma o hämta den o sen hinna tillbaka till 06:45.
Kill me.

@dady

Tjoooooo!!! Kom precis till pappa efter att ha ätit på Palmyra - den bästa kebaben i världen hihi :) Nu ska jag mysa med katterna och sen städa för att tjäna lite cash. Sen ska jag smarra lite cola & plopp framför tvn med dady.
Puss på er




plopp med lakrits - mummaaaa



Våldtar min finaste Rambo



Hahahhaha bästa bilden

P & L

Jag Måste Till Peace & Love..... så mycket bra musik på ett och samma ställe. Inte okej. Inte okej. Inte okej. HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JA MÅSTE FIXA PENGAR!!!!!!!

Mac Miller, Rihanna, Syster Sol, Labyrint, Timbuktu, Kent, Hoffmaestro, Skrillex mm.



Mina öron får orgasm bara jag tänker på det

Så så så fin


:(

Jag har fett ont i halsen, känner mig febrig och kom precis på att jag har prov imorgon bitti. Det kan jag ju fetglömma..  FAN. Jävla fiskminne!!! Ska i alla fall till skolan vilket som imorn. Nu är de slut på skolk.. men orkar inte va sjuk.. speciellt inte när man inte kan sova för att hostan tar död på mig under nätterna...... det gör det inte direkt lättare på morgonen när man ska upp och inte har sovit någonting.

*kill me*

F

Om du bara visste hur mycket jag saknar dig :(



: ]

Kom nyss hem från att ha chillat en stund hos Amanda med chirre, dirre & ostbågar. Va och mötte dom i Centralen när dom klev av sitt tåg från Göteborg. MOSHIESARRR!! Dom verkar ha haft riktigt kul!! Blir riktigt taggad på att dra någonstans, bort här ifrån. Ska till Öland med Tara om ett litet tag men det är mest för att chilla och ta det lugnt men sen är jag fett taggad på att dra till Köpenhamn och festa över en helg också, typ påsklovet??? :D

En bild precis innan jag stack till Centralen

IKVÄLL ÄR NI HEMMA

AHSVJGKVAKFVHKGASFV FUCK VAD JAG HAR SAKNAT ER!!!!!! Känns som om ni har varit borta i en evighet mina små korvar! Vet att de kanske inte känns så roligt att komma hem till torra sthlm me dryga snoppmänniskor men alla vi har saknat er cpfitt mycket mina små korvisnorvlisar.. VI ÄR GLADA ATT NI SNART ÄR HEMMA I ALLA FALL :D

nnnnnnnnnnn :]









Det är när man är ifrån dom man älskar mest som man märker hur mycket dom betyder :]

BK

Idag va jag i skolan, fäääätt duktig.. va ju sisådär lite mer än tre veckor sedan som jag satte min fot där sist. Efter skolan taggade jag till pappa för att städa och tjäna lite cash.. är ju ganska tomt i plånboken nu så tänkte att det kunde vara en bra idé eftersom att det endast ligger massa kvitton och några ruttna 50-öringar som inte ens går att använda längre. Men icke.. stack till Burger King i Farsta Centrum med papsen och åt istället. Kom precis hem till mamma nu.. Tog lite smexiga bilder med broder min & mina nya brillor som jag köpte idag, vad tycks?


Mys Söndag

Kom hem från Tara runt 5 idag.. sen dess har jag bara ätit och chillat. Va nyss och handlade cigg och en baguette som jag ska käka imorgon bitti med tonfiskröra. Fick värsta cravingsen efter Kajsas Sandys-mackor med tonfisk, så jäkla goda så ska göra min egen variant heheh. Mötte Lisa på tvärbanan både på väg hem från Tara och nu på väg hem från konsum i gröndal hahah random... saknar dig korvis. Ser ju aldrig Lisenfisen ängre :(
Nu har jag i alla fall tappat upp ett bad och gjort i ordning chirre, dirre, godis och cola som jag ska äta när jag badat klart. Tänkte kolla på filmen Pojken i randig pyjamas.. velat se den längre men aldrig gjort de så de ska bli najz.
Puss på er mina fina

Dålig stämning


Hitler ute och åker spårvagn hahah


"ikke vennlig med min katt" inte så konstigt hahahah


Fags


Penis


Hur tänkte dom här?


Paregoja vs. penis?


nnnnnnn


stelt


Haha där vill man ju äta


HAHAHHAHAHAHH



man kan inte annat än älska den som gjorde denna bro


ja men precis va


hahahah målmedveten


Hahahahah bästa!!!

Bezta


Domino

Hängt med Tara dygnet runt sedan i Tisdags så även ikväll blev de ju så heheh men de är nice! Vi sov hela dagen, kändes fett fail. Åkte i alla fall hit då och kolla på Domino, ganska bra filml. Kiera är fett snygg i den filmen..
Nu måste ja återgå till att lyssna på Tara som är brutalt speedad och sitter o låtsas videoblogga här bredvid mig.. låter typ såhär "Heeeeeeejheeeeeeeeeeej bloggen sitter här med min apelsin o leker fin mwihihihihi"
Skön brud.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMAAAA VILKET VÅRVÄDER!! SOlEN SKINER OCH DET SKA BLI 8 GRADER I DAG? HUUUR UNDERBART??!?!?

Längtar till det börjar komma vårblommor, då vet man att de sommar hihi :]

Fettttt tidigt

God morgon! Är riktigt seg idag... kom hem runt 5-6 på morgonen och gick upp för en timme sedan för att Tara ska på terapi och för att vi sen ska passa småtjejerna! :D Gulligaste ungarna någonsin!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa soft me 3 timmars sömn två dagar i rad wuäähähä!!
Men de va ändå värt det för hade ändå kul igår haha.. Började kvällen med godaste hemmalagade köttbullarna och lite vin hos mig med Tara, Jacob & Adam. Sen tagga vi mot Lion bar och mötte upp Måns, Tim och Filip också för att någon timme senare dra mot Spybar allihopa. Förväntade mig ingenting av kvällen och blev rätt besviken när vi kom in där - heeeeeeeeeeeeelt fel människor och ganska få ute. Va fett neggiga i början av kvällen men sen "dansa" (Housemusiken är anledningen till situtationstecknen) vi tills fötterna typ blödde typ. Hade så fittont pga skorna så gick barfota på väg hem.. inte det skönaste. Köpte chipspåsar i väntan på nattbussen och tjockade oss och drog sen hem o slagga.

Jag ska också åka till Foot locker om en halvtimme och försöka byta mina Air Force (för liten storlek) som jag dock använde hela kvällen igår men får göra mitt bästa för att försöka få dem att se oanvända ut. Går det inte att lämna tillbaka dom så dör jag lite.. :(((((((((((
PUSS

Uteliutgång

Nu taggar vi ut med the golden pants tjaråååååååå!!!!




Air Force

Så jääääääääääääääääääääääääääääääävla glad!!!!




RSS 2.0