Hemma

Fan va skönt det är att va hemma, känns som det var evigheter sedan som jag sov hemma helt själv. På sista tiden så har jag sovit över hos folk varenda dag om annat så har folk sovit hos mig. Kom precis hem från café 60 där jag fikade med Kajsa och Louise efter att ha varit hos mina kusiner. Myspys!

Nu har jag tagit på mig världens fulaste babyrosa pyjamas som jag fick idag av mig moster, gaaay att hon tror att jag är 10 år. Men i och försig så är jag ju det i sinnet typ.. Blev skit glad hahahhahaha.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och bara chilla galet med Nalle Puh. Vi ska titta på disney-film tillsammans, funderar på att kolla på Den Lilla Sjöjungfrun.
Nnnnnnnnnn :]

Dagen efter

Alooo :) Är brutalt trött idag.. är både förkyld och bakis hehe. Igår chillade jag hos Amanda hela dagen och spelade på hennes nya PS3. Senare på kvällen så hade vi lust att dra ut (dock hade jag feber hehe) så jag, Amanda, Frida och Tara bestämde oss för att dra till "Sommar" men vi delade upp oss redan innan vi kom dit hehe. Jag och Frida drog till "Lionbar" och satt och drack där till efter klockan ett typ. Då drog vi vidare till "Aveny".. egentligen ovärt för de kosta 200 spänn att gå in där och vi kom ju liksom typ en timme innan stängning men vi drog in och dansa våra små stjärtar av oss ändå.
På hemvägen så va de typ storm.. ett skit stort träd hade blåst omkull vid trekanten. De kändes som om vi skulle blåsa omkull vi med :O Men vi kom hem hela wihooo. Drog till Amanda och käkade massa julmat och satt och snacka lite sen slagga vi runt 5 skulle jag tro. Jag vaknade vid 10 för att jag va tvungen att gå hem. Ska åka till mina kusiner och fira jul :/ Wuäääääääääää kommer va skit osocial och seg men men...



Jag nu haha





God Jul

God Jul mina finisar! Hoppas ni får finaste Julen men maaaaassa mat och kärlek.

Love

TATTOOO :D

Weeehoooo har gaddat mig, skit glad :D

JUL LOOOOOOV

Äntligen Jul loooov :D wiiiihoooO!!!!!!



Igår smsa "Lotta" & frågade om jag vill ses, hihi happyface! Är som ett litet fetmabarn som fått sin favoritkaka :]

HAHA

HAHAHAH älskar bilder som den här. Frida ligger som ett sött litet mongo i bakgrunden o vill va med X)

Lellelon

All I want for christmas is you Nä för fan, langa lite cash istället!

Har aldrig tidigare brytt mig om mobiler och sån skit, så länge man kan ringa smsa och lyssna på musik så har jag varit nöjd. Men nu känner jag att jag vill ha en ny, helst nu. Orkar inte med mig tröga Sony Ericsson från 80-talet som har 7 sprickor i skärmen och saknar skalet på baksidan.
Funderar på den mobilen som Kajsa har, HTC Wildfire S. Den är billig men är ändå en hyffsat bra mobil. Så snälla tomten, jag har väl ändå varit snäll i år?



..



Guten nacht

FUCK! Har inte lyckats plugga någonting idag och listan på vad jag behöver göra i skolan (för att i alla fall få godkänt i alla kurser) går ner till fötterna på mig.
Nu är klockan två på natten så jag kommer va fett trött imorn eftersom ja tänker gå upp sju. Ska åka till skolan tidigare o plugga. RUUUUULIGT!

Natti natti finisar


Tristess

När jag får pengar ska jag gå & sola.. Lisa har du lust att hänka din jävla solarietorsk?


Labyrint

Måste bara säga att jag älskar Labyrints nya platta!
Riktigt tung! Så fort jag hittar den i en affär och har pengar så ska jag köpa den.


Fuskis

Hej! Idag var jag i skolan heeeela långa dagen, gick t.o.m. på tyskan fast inte Fanny var där, snyft. Börjar bli duktig och gå till skolan! Dock har jag var dålig på att plugga senaste dagarna... idag hade jag tänkt plugga men drog till liljeholmsgallerian med Kajsa en stund. Sen drog vi hem till Fridolf och kollade på gamla filmer från när hon var liten! OH MY GOOOOOOOOOOOOOD va söt hon va :D Sötaste ungen någonsin!!
Fick en fuckpäls av Frida som hon inte ville ha så jag klippte hål i den så att jag kan ha den till min vinterjacka tills jag köper en riktig päls! Det blev ändå helt okej för att vara fuskpäls.

God natt

Har precis duschat och kletat in mig med Body butter från Body shop.. mmmh älska jordgubbs lukten!
Nu ska jag krypa till kojs (hahaha låter så gay med "kojs") och läsa lite psykologi i sängen innan ja somnar hehe, k bryyyy på det :)

Puss på er alla fina! /Monkeymanmedutåtståendeöron

Farväl för en mycket lång tid

Alla vi tjejer möttes upp i gröndal för att pussa Fanny och Olivia hejdå. Jag som saknar mina finisar efter att vi inte har setts på någon dag kommer att sakna sönder er nu :( Det gör lite ont i hjärtat buhu..
Ses om en månad älskade gullisar <3









"Lotta"

Såg Lotta i skolan idag... mmmmh ge mig!!! Så jävla fin.
Jag vill haaaaaaa dig.





Photo booth

Har fett tråkigt.. måste plugga.. orkar inte.. ska äta lussebullar iställlet... hejdå....




Wuuäääääääää


Imorn åker Fanny och Olivia till Thailand och är borta i en hel jävla bajs månad :( kommer sakna er skit mycket!!!!! Ska gå och möta dom om en timme för att pussa dom hejdå wuääääääää... :'(



Beach 2012 va?


Bajs

KASJHBJHFVJDHSGFV Fitta. Skrev ett långt inlägg nyss o så ba försvinner de? Sug min röv.
Ska i alla fall äta en pizza nu muuuums! Snart kommer frida och fanny hit och då ska vi plugga. Rolig fredag? Jeppjepp..


Seaside

Ska äta en pizza och ta det lite lugnt nu. Jag har nog stressat för mycket sista veckan, är ju liksom inte van vid det haha :P Ska sätta på en skön rulle och bara chilla, för i helgen är det bara plugg som gäller :(


hej hopp gummisnopp

Idag har det varit ett riktigt pms monster inom mig.. Ena stunden har jag varit jätte glad och sen helt plötsligt har jag bara velat gråta. Jag höll på att börja störtböla i klassrummet för att jag blev så arg på mig själv för att jag inte kunde svaren på psykologiprovet. Så då undrar man ju lite vad det är för fel på mig? Haha ;P Var tvungen att gå ut ur klassrummet och grina lite på toaletten. Normal tjej..
Efter det misslyckade provet drog jag hem och bytte om från min skinnjacka och converse, till UGGs och feta vinterjackan eftersom det kändes som -20 grader ute... (ÄNTLIGEN VINTER :D wiiho) Jag fick för mig att dra och sola i vilket fall, för det var typ 3 månader sedan eller något eftersom jag var vitare än vitast.
Är lite gladare nu när jag fått lite färg. Mår bättre när utsidan mår bra höhöhö!


fettfuckingtired

God morgon eller god kväll (?), bestäm själv.
För mig är det varken eller... Har inte gått och lagt mig än. Det var meningen att jag skulle plugga hela natten men de gick ju åt helvete för snart är det dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att åka till skolan..... och hur mycket har jag gjort?? NADA NOTHING INGET!!!!!!! Jag som har fett prov i morgon i utvecklingspsykologi.. kul att det här provet avgör om jag får något betyg i kursen eller om det blir ig.. jag säger bara hejdå mitt betyg. Härmed välkomnar jag dig, välbekanta IG.


WHAAATZUUUUUUP???

Amen whatzuuuuup alla mina faaans???
Idag va jag i skolan all day long de va såååå roligt...you know the feeling?! Säger bara till er alla läsare, det är viktigt att gå till skolan för annars får man inget studiebidrag och det är ju inte roligt!
Jag och min älskade Fansan (fannybunny.blogg.se checka in min famous friend) var kvar ända till strax före klockan 6 för att vi hade prövning i Tyska. Mmmh skjut mig snälla?

Fanny tha blondie



Somras

Ååh vad jag saknar sommaren nu när jag kollar tillbaka på gamla bilder. Nostalgiiiiiiiii!
Här va alla vi tjejer på middag hemma hos Fansan <3

Skola

Chillar i älskade skolan.




Sexy Times





(säxy näshålor ja har på sista bilden)

"Hur får man orgasm"

Jag och Frida såg en fin reklambild på cäpäht i gröndal ...

Candy










RSS 2.0